Wed01.06 Thu02.06 Fri03.06 Sat04.06 Sun05.06 Mon06.06 Tue07.06
Re.Hiit Circuit (HIIT) Build (Abs & Ass) / Starts Every 10min 06:20 Circuit 40min
Re.Match (BOX & RUN) Louis 07:00 45 min
Re.Hiit Circuit (HIIT) Build (Abs & Ass) / Starts Every 10min 07:00 Circuit 40min
Re.Cycle (Spinning) Lou 07:30 45 min
Re.Center (Pilates) Deborah 07:30 60 min
Re.Run (Treading) Louis 08:00 45 min
Re.Hiit Circuit (HIIT) Build (Abs & Ass) / Starts Every 10min 08:00 Circuit 40min
Re.Hiit Circuit (HIIT) Build (Abs & Ass) / Starts Every 10min 09:00 Circuit 40min
Re.Hiit Circuit (HIIT) Build (Abs & Ass) / Starts Every 10min 10:00 Circuit 40min
Re.Hiit Circuit (HIIT) Build (Abs & Ass) / Starts Every 10min 11:00 Circuit 40min
Re.Run (Treading) Jack 12:00 45 min
Re.Hiit Circuit (HIIT) Build (Abs & Ass) / Starts Every 10min 12:00 Circuit 40min
Re.Cycle (Spinning) Aleesha 12:30 45 min
Re.Sculpt (Barre) Alice 12:30 45 min
Re.Hiit Circuit (HIIT) Build (Abs & Ass) / Starts Every 10min 13:00 Circuit 40min
Re.Hiit Circuit (HIIT) Build (Abs & Ass) / Starts Every 10min 14:00 Circuit 40min
Re.Hiit Circuit (HIIT) Build (Abs & Ass) / Starts Every 10min 15:00 Circuit 40min
Re.Hiit Circuit (HIIT) Build (Abs & Ass) / Starts Every 10min 16:00 Circuit 40min
Re.Hiit Circuit (HIIT) Build (Abs & Ass) / Starts Every 10min 17:00 Circuit 40min
Re.Match (BOX & RUN) Pete 17:45 45 min
Re.Hiit Circuit (HIIT) Build (Abs & Ass) / Starts Every 10min 18:00 Circuit 40min
Re.Cycle (Spinning) Sarah 18:30 45 min
Re.Sculpt (Barre) Jordan 18:30 45 min
Re.Match (BOX & LIFT) Pete 18:45 45 min
Re.Hiit Circuit (HIIT) Build (Abs & Ass) / Starts Every 10min 19:00 Circuit 40min
Re.Center (Hot Yoga) Sam 19:30 60 min
Re.Hiit Circuit (HIIT) Build (Abs & Ass) / Starts Every 10min 20:00 Circuit 40min
 
Re.Hiit Circuit (HIIT) Build (Upper Focus) / Starts Every 10min 06:20 Circuit 40min
Re.Form (Strength & Conditioning) Vincent King 07:00 55 min
Re.Hiit Circuit (HIIT) Build (Upper Focus) / Starts Every 10min 07:00 Circuit 40min
Re.Center (Hot Yoga) Alice 07:15 60 min
Re.Cycle (Spinning) Antonia 07:30 45 min
Re.Hiit Circuit (HIIT) Build (Upper Focus) / Starts Every 10min 08:00 Circuit 40min
Re.Hiit Circuit (HIIT) Build (Upper Focus) / Starts Every 10min 09:00 Circuit 40min
Re.Hiit Circuit (HIIT) Build (Upper Focus) / Starts Every 10min 10:00 Circuit 40min
Re.Hiit Circuit (HIIT) Build (Upper Focus) / Starts Every 10min 11:00 Circuit 40min
Re.Hiit Circuit (HIIT) Build (Upper Focus) / Starts Every 10min 12:00 Circuit 40min
Re.Cycle (Spinning) Ryan 12:30 45 min
Re.Hiit Circuit (HIIT) Build (Upper Focus) / Starts Every 10min 13:00 Circuit 40min
Re.Hiit Circuit (HIIT) Build (Upper Focus) / Starts Every 10min 14:00 Circuit 40min
Re.Hiit Circuit (HIIT) Build (Upper Focus) / Starts Every 10min 15:00 Circuit 40min
Re.Hiit Circuit (HIIT) Build (Upper Focus) / Starts Every 10min 16:00 Circuit 40min
Re.Hiit Circuit (HIIT) Build (Upper Focus) / Starts Every 10min 17:00 Circuit 40min
Re.Inforce (Calisthenics) Helder 17:30 60 min
Re.Match (BOX & HIIT) Charlotte 17:45 45 min
Re.Cycle (Spinning) Melissa 18:00 45 min
Re.Hiit Circuit (HIIT) Build (Upper Focus) / Starts Every 10min 18:00 Circuit 40min
Re.Sculpt (Mobility & Core) Katherine 18:30 45 min
Re.Action (Box, Lift & Run) Jesica 18:45 60 min
Re.Hiit Circuit (HIIT) Build (Upper Focus) / Starts Every 10min 19:00 Circuit 40min
Re.Center (Pilates) Elsie 19:30 60 min
Re.Hiit Circuit (HIIT) Build (Upper Focus) / Starts Every 10min 20:00 Circuit 40min
 
Re.Hiit Circuit (HIIT) Burn (Lower Focus) / Starts Every 10min 06:20 Circuit 40min
Re.Hiit Circuit (HIIT) Burn (Lower Focus) / Starts Every 10min 07:00 Circuit 40min
Re.Define (Signature) Jordan 07:00 60 min
Re.Action (Box, Lift & Run) Jesica 07:15 60 min
Re.Cycle (Spinning) Sarah 07:30 45 min
Re.Hiit Circuit (HIIT) Burn (Lower Focus) / Starts Every 10min 08:00 Circuit 40min
Re.Sculpt (Barre) Deborah 08:15 45 min
Re.Hiit Circuit (HIIT) Burn (Lower Focus) / Starts Every 10min 09:00 Circuit 40min
Re.Hiit Circuit (HIIT) Burn (Lower Focus) / Starts Every 10min 10:00 Circuit 40min
Re.Hiit Circuit (HIIT) Burn (Lower Focus) / Starts Every 10min 11:00 Circuit 40min
Re.Cycle (Spinning) Aleesha 12:00 45 min
Re.Hiit Circuit (HIIT) Burn (Lower Focus) / Starts Every 10min 12:00 Circuit 40min
Re.Sculpt (AAA) Lara 12:30 45 min
Re.Hiit Circuit (HIIT) Burn (Lower Focus) / Starts Every 10min 13:00 Circuit 40min
Re.Hiit Circuit (HIIT) Burn (Lower Focus) / Starts Every 10min 14:00 Circuit 40min
Re.Hiit Circuit (HIIT) Burn (Lower Focus) / Starts Every 10min 15:00 Circuit 40min
Re.Hiit Circuit (HIIT) Burn (Lower Focus) / Starts Every 10min 16:00 Circuit 40min
Re.Hiit Circuit (HIIT) Burn (Lower Focus) / Starts Every 10min 17:00 Circuit 40min
Re.Match (Technical Boxing) Dan 17:30 45 min
Re.Hiit Circuit (HIIT) Burn (Lower Focus) / Starts Every 10min 18:00 Circuit 40min
Re.Match (Technical Boxing) Dan 18:30 45 min
Re.Hiit Circuit (HIIT) Burn (Lower Focus) / Starts Every 10min 19:00 Circuit 40min
 
Re.Match (BOX & LIFT) Louis 09:00 45 min
Re.Hiit Circuit (HIIT) Build (Full Body) / Starts Every 10min 09:00 Circuit 40min
Re.Center (Hot Yoga) Katherine 09:00 60 min
Re.Cycle (Spinning) Lauren 09:30 45 min
Re.Match (BOX & HIIT) Louis 10:00 45 min
Re.Hiit Circuit (HIIT) Build (Full Body) / Starts Every 10min 10:00 Circuit 40min
Re.Run (Treading) Jack 10:15 45 min
Re.Center (Hot Pilates) Lara 10:20 60 min
Re.Cycle (Spinning) Lauren 10:30 45 min
Re.Hiit Circuit (HIIT) Build (Full Body) / Starts Every 10min 11:00 Circuit 40min
Re.Run (Treading) Jack 11:15 45 min
Re.Define (Signature) Lara 11:30 60 min
Re.Hiit Circuit (HIIT) Build (Full Body) / Starts Every 10min 12:00 Circuit 40min
Re.Sculpt (Mobility & Core) Lucas 12:45 45 min
Re.Hiit Circuit (HIIT) Build (Full Body) / Starts Every 10min 13:00 Circuit 40min
Re.Hiit Circuit (HIIT) Build (Full Body) / Starts Every 10min 14:00 Circuit 40min
Re.Hiit Circuit (HIIT) Build (Full Body) / Starts Every 10min 15:00 Circuit 40min
Re.Hiit Circuit (HIIT) Build (Full Body) / Starts Every 10min 16:00 Circuit 40min
 
Re.Hiit Circuit (HIIT) Burn (Full Body) / Starts Every 10min 09:00 Circuit 40min
Re.Center (Power Yoga) Zuzana 09:30 60 min
Re.Hiit Circuit (HIIT) Burn (Full Body) / Starts Every 10min 10:00 Circuit 40min
Re.Define (Signature) Jordan 10:45 60 min
Re.Cycle (Spinning) Lauren 11:00 45 min
Re.Hiit Circuit (HIIT) Burn (Full Body) / Starts Every 10min 11:00 Circuit 40min
Re.Hiit Circuit (HIIT) Burn (Full Body) / Starts Every 10min 12:00 Circuit 40min
Re.Center (Stretch) Jordan 12:00 60 min
Re.Hiit Circuit (HIIT) Burn (Full Body) / Starts Every 10min 13:00 Circuit 40min
Re.Center (Hot Pilates) Ilka 13:15 60 min
Re.Hiit Circuit (HIIT) Burn (Full Body) / Starts Every 10min 14:00 Circuit 40min
Re.Hiit Circuit (HIIT) Burn (Full Body) / Starts Every 10min 15:00 Circuit 40min
 
Re.Hiit Circuit (HIIT) Build (Upper Focus) / Starts Every 10min 06:20 Circuit 40min
Re.Hiit Circuit (HIIT) Build (Upper Focus) / Starts Every 10min 07:00 Circuit 40min
Re.Cycle (Spinning) Antonia 07:30 45 min
Re.Sculpt (Barre) Phoebe 07:30 45 min
Re.Hiit Circuit (HIIT) Build (Upper Focus) / Starts Every 10min 08:00 Circuit 40min
Re.Hiit Circuit (HIIT) Build (Upper Focus) / Starts Every 10min 09:00 Circuit 40min
Re.Hiit Circuit (HIIT) Build (Upper Focus) / Starts Every 10min 10:00 Circuit 40min
Re.Hiit Circuit (HIIT) Build (Upper Focus) / Starts Every 10min 11:00 Circuit 40min
Re.Hiit Circuit (HIIT) Build (Upper Focus) / Starts Every 10min 12:00 Circuit 40min
Re.Center (Hot Yoga) Sam 12:15 60 min
Re.Hiit Circuit (HIIT) Build (Upper Focus) / Starts Every 10min 13:00 Circuit 40min
Re.Hiit Circuit (HIIT) Build (Upper Focus) / Starts Every 10min 14:00 Circuit 40min
Re.Hiit Circuit (HIIT) Build (Upper Focus) / Starts Every 10min 15:00 Circuit 40min
Re.Hiit Circuit (HIIT) Build (Upper Focus) / Starts Every 10min 16:00 Circuit 40min
Re.Hiit Circuit (HIIT) Build (Upper Focus) / Starts Every 10min 17:00 Circuit 40min
Re.Cycle (Spinning) Melissa 17:30 45 min
Re.Hiit Circuit (HIIT) Build (Upper Focus) / Starts Every 10min 18:00 Circuit 40min
Re.Define (Signature) SJordan 18:15 60 min
Re.Cycle (Spinning) Melissa 18:30 45 min
Re.Hiit Circuit (HIIT) Build (Upper Focus) / Starts Every 10min 19:00 Circuit 40min
Re.Center (Power Yoga) SSam 19:30 60 min
Re.Hiit Circuit (HIIT) Build (Upper Focus) / Starts Every 10min 20:00 Circuit 40min
 
Re.Hiit Circuit (HIIT) Burn (Lower Focus) / Starts Every 10min 06:20 Circuit 40min
Re.Hiit Circuit (HIIT) Burn (Lower Focus) / Starts Every 10min 07:00 Circuit 40min
Re.Sculpt (Mobility & Core) Lucas 07:15 45 min
Re.Hiit Circuit (HIIT) Burn (Lower Focus) / Starts Every 10min 08:00 Circuit 40min
Re.Hiit Circuit (HIIT) Burn (Lower Focus) / Starts Every 10min 09:00 Circuit 40min
Re.Hiit Circuit (HIIT) Burn (Lower Focus) / Starts Every 10min 10:00 Circuit 40min
Re.Hiit Circuit (HIIT) Burn (Lower Focus) / Starts Every 10min 11:00 Circuit 40min
Re.Hiit Circuit (HIIT) Burn (Lower Focus) / Starts Every 10min 12:00 Circuit 40min
Re.Hiit Circuit (HIIT) Burn (Lower Focus) / Starts Every 10min 13:00 Circuit 40min
Re.Hiit Circuit (HIIT) Burn (Lower Focus) / Starts Every 10min 14:00 Circuit 40min
Re.Hiit Circuit (HIIT) Burn (Lower Focus) / Starts Every 10min 15:00 Circuit 40min
Re.Hiit Circuit (HIIT) Burn (Lower Focus) / Starts Every 10min 16:00 Circuit 40min
Re.Hiit Circuit (HIIT) Burn (Lower Focus) / Starts Every 10min 17:00 Circuit 40min
Re.Cycle (Spinning) Ryan 18:00 45 min
Re.Hiit Circuit (HIIT) Burn (Lower Focus) / Starts Every 10min 18:00 Circuit 40min
Re.Sculpt (AAA) Lara 18:30 45 min
Re.Cycle (Spinning) Ryan 19:00 45 min
Re.Hiit Circuit (HIIT) Burn (Lower Focus) / Starts Every 10min 19:00 Circuit 40min
Re.Define (Signature) Jordan 19:30 45 min
Re.Hiit Circuit (HIIT) Burn (Lower Focus) / Starts Every 10min 20:00 Circuit 40min